търсене на книга:
Категории:
Избери автор:
Често задавани въпроси
Въпрос: Как ще си получа поръчката?
Отговор: Чрез безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Въпрос: Как се осъществява плащането?
Отговор: Разчитаме на наложен платеж.
 
Въпрос: Ако не искам доставка до офис на Еконт
Отговор: Ако не желаете доставка до офис на Еконт експрес мога да ви изпратя книгите до домашен адрес,офис където работите с куриерска фирма еконт с наложен платеж и право на преглед до 15 минути на книгите .
Само че тогава доставката е за ваша сметка .
 
Въпрос: Кога ще си получа книгите след като ги поръчам
Отговор: Книгите се доставят до 2 работни дни считано от датата на поръчката, ако има някакви забавяния ще Ви уведомим своевременно по e-mail .
 
Въпрос: Защо някой книги имат цена 0 лева
Отговор: Книгите който нямат цена в момента ги няма в наличност .Ако желаете можете да направите запитване за книгата .Когато тя бъде в наличност ще получите автоматичен отговор по E-MAIL че книгата вече се предлага за продажба .
 
Въпрос: Ако не разбирате как става поръчката можете да се разберем по E-mail
Отговор: Antikvarna@abv.bg -ще ви отговоря до 1 ден
 
Въпрос: Мога ли да си поръчам книга и да ми я изпратите извън България
Отговор: Сайта не изпраща книги извън България.
 
Въпрос: Избрахме си книга как става поръчката
Отговор: Натискате прозорчето с нарисувана кошница заглавието се добавя в нея ,след това можете да се върнете и да си изберете още заглавия който да добавите или да продължите към поръчай .Ако изберете поръчай се отваря страница където си написвате 2 имена, телефон ,E-mail и си избирате офис на еконт от падащо меню .Доставката до офис на еконт е безплатна .
Ако не желаете доставка до офис на еконт а до домашен адрес или мястото на което работите напишете адреса на който желаете да ви бъде доставена книгата само че тогава доставката е за ваша сметка .
Ако имате въпроси относно състоянието на дадена книга преди да я поръчате можете да попитате на E-mail antikvarna@abv.bg