търсене на книга:
Категории:
Избери автор:
книга:
Добър в леглото - Дженифър Уайнър
Добър в леглото
Дженифър Уайнър
Чиклит
Добави в кошницата

Цена: 10.00 лв.

Състояние:Много добро
Издателство:Бард
Град на издаване:София
Година на издаване:2005
Език:Български
Страници:415
Корици:меки
Формат:200/130мм
Книгата е в наличност

1733914
Добър в леглото
Дженифър Уайнър

Войната между половете, уловена с точността на снайперист.

Премеждията на всяка жена... която знае, че истината е най-силният довод.

Отначало не можех да разчета буквите. Най-сетне пред погледа ми се проясни. Заглавието бе “Да обичаш твърде закръглена жена” от Брус Губерман. Брус ми беше гадже почти три години, докато преди три месеца не решихме да си дадем малко почивка. А “твърде закръглената жена” можех да бъда единствено аз.

Кани Шапиро никога не е имала желание да става известна. Умната, с чувство за хумор, доста пълна репортерка във “Филаделфия Игзаминър” няма нищо против да пише за живота на другите в забавната рубрика на вестника. До деня, в който отваря популярно женско списание и разбира, че приятелят й описва сексуалния им живот. От този ден всичко се променя. “Да обичаш твърде закръглена жена е смелост”, е написал Брус.
След преживяното унижение, след като и най-интимните подробности от живота й са вече в пресата, Кани се впуска в поредица от смешни и тъжни приключения - от сблъсъците с гадната колежка до нежеланите срещи с партньорката на майка й, от обиколките на най-модните кътчета в Ню Йорк и Лос Анджелис до катастрофалното помирение с мъжа, който е откраднал сърцето й, за да го захвърли по-късно с лека ръка насред Филаделфия.