търсене на книга:
Категории:
Избери автор:
книга:
Затворникът - Кърт Вонегът
Затворникът
Кърт Вонегът
Изчерпани книги
Изпрати запитвана

Цена: 0.00 лв.

Състояние:много добро
Издателство:Народна култура
Град на издаване:София
Година на издаване:1981
Език:Български
Страници:250
Корици:твърди
Формат:200/130мм
Не е налична в момента

Антикварна книжарница за книги Варна представя:
Затворникът

Кърт Вонегът

Роман-гротеска, “Затворникът” на известния американски писател Кърт Вонегът следва в общи линии насоките на творчеството му. Тук той ни запознава със съдбата на Уолтър Ф. Старбък, третостепенен член на Никсъновата администрация, когото аферата “Уотъргейт” тласка в затвора. И в пряк, и в преносен смисъл: за Вонегът затворът е не само изправително заведение, откъдето осъденият излиза, след като изтече срокът на наказанието му, а и обществото, от което обаче за индивида изход няма.

Романът е наситен с характерния Вонегътов хумор, но основният тон не е ведър – точно обратното, авторът и героят му не крият, чу не хранят никакви илюзии относно бъдещето на Америка.

В цената на книгата е включена и безплатна доставка до офис на Еконт експрес.

Избрахме си книга как става поръчката

отговор:

Натискате прозорчето с нарисувана кошница заглавието се добавя в нея ,след това можете да се върнете и да си изберете още заглавия който да добавите или да продължите към поръчай .Ако изберете поръчай се отваря страница където си написвате 2 имена, телефон ,E-mail и си избирате офис на еконт от падащо меню .Доставката до офис на еконт е безплатна . Ако не желаете доставка до офис на еконт а до домашен адрес или мястото на което работите напишете адреса на който желаете да ви бъде доставена книгата само че тогава доставката е за ваша сметка . Ако имате въпроси относно състоянието на дадена книга преди да я поръчате можете да попитате на E-mail antikvarna@abv.bg