търсене на книга:
Категории:
Избери автор:
книга:
Едгар Кейси: За израстването на душата - Кевин Дж. Тодеши
Едгар Кейси: За израстването на душата
Кевин Дж. Тодеши
Езотерика
Добави в кошницата

Цена: 14.00 лв.

Състояние:отлично
Издателство:Хермес
Град на издаване:Пловдив
Година на издаване:2011
Език:Български
Страници:238
Корици:меки
Формат:200/130 мм
Книгата е в наличност

1449271
Хората винаги са си задавали фундаменталните въпроси: Кой съм аз? Защо съм дошъл на този свят? Каква е целта на живота ми? И са търсели отговорите в религията, философията, психологията... За да осмисли битието си, човек трябва да вярва, че животът му има цел и посока.

В настоящата си книга Кевин Тодеши представя възгледите на Едгар Кейси за смисъла на живота. Според големия пророк, човек идва на тази земя с една-едничка цел: да израсне духовно, да развие потенциала на душата си. За да го постигне обаче, са нужни множество човешки животи и различни преживявания.

Във философията на Едгар Кейси неизменно присъстват понятия като прераждане и карма, но още по-голям е акцентът върху свободната воля. Именно чрез изборите, които правим, определяме посоката на живота си. Никога не сме жертва на обстоятелства или на чужда воля: във всички врагове или приятели, несрети или сполуки човек всъщност „среща себе си”. Важно е обаче сами да усетим божественото присъствие в живота си и да разплетем нишките на съдбата.